Ook mijn ouders hebben er veel plezier in

| 0
oktober 23, 2019
default image
    
Ook mijn ouders hebben er veel plezier in

Adviezen

Wat we altijd erg prettig vinden is de open houding, de goede adviezen en het warme contact waarbij het altijd mogelijk is om tijdens een training, in een telefooncontact jullie allebei snel en goed te bereiken zijn.
Vooral vind ik  de bijeenkomsten prettig waarbij de mogelijkheid van een hogere frequentie van samenkomen over het jaar heen mogelijk is. Dit verbindt. Dit maakt dat je actief kunt blijven. Ook tussen de wedstrijden door en in het winterseizoen.
 

Trainingen die niet alleen gericht zijn op de ruiter en het paard, maar ook de noodzakelijke voeding voor het paard, vóór, tijdens en na de wedstrijden.  Overige aandachtspunten die parten kunnen spelen in de endurancesport.  Geert Jan kan dit met passie tussendoor aan wie het maar wil horen meegeven.

 
Wat en waar het ook is: Jullie zijn er beiden altijd.  We bedoelen dan fysiek of telefonisch.  Jullie ondersteunen ook zo nodig op afstand, ook bij internationale wedstrijden.  Het is fijn dat jullie weten wat onze planning is en waar we zitten.  In Nederland zelf sluiten jullie zelf ook aan op het wedstrijdveld. Jullie motto: Zichtbaar en bereikbaar maken jullie waar.
 
Gaat het goed dan is dit aan jullie gezichten af te lezen. Gaat het minder komt er huiswerk en advies zodat het voor een volgende keer voorkomen wordt. Dus op leervermogen van ruiter en grooms wordt ingespeeld.
 
Voor mij als ruiter heb ik al mijn zorgen en tegenslagen met jullie mogen en kunnen delen.  Hoe ik als ruiter vast ben gelopen, uren met jullie aan de telefoon gezocht heb naar het probleem. Altijd zoekend naar dé oplossing. Betrokken bij dierenartsafspraken, met zadelmakers etc.  Dank zij jullie raad, meedenken en luisterend oor heb ik weer stappen kunnen maken in deze mooie sport. En ja……………stiekem krijg ik altijd weer een stapeltje huiswerk mee. De wens. om de 120 km wordt volgend jaar, 2020, dankzij jullie heel realistisch. Dank voor jullie geloof in mijn paardje en in mij.
 
Lieve groetjes
Annemarie Aerts
en haar ouders Kees en Carin