Wij willen u voorstellen aan  : Armando en Fariq

 

Wij hebben paarden in training en in eigendom. Dit altijd op kleine schaal, er is dan ook veel aandacht voor de paarden en eigenaar.

Momenteel bij ons:

In training  vanuit Amerika :     Frisia Maas Armando  ox

onze paarden

V: Serenity Aruf    VM: Serenity Ibnkhofo

 

Deze kanjer heeft in Amerika wedstrijden gelopen waaronder de zware Teviscup .

In Nederland staat hij bij ons en wij hebben hem ook getraind voor de eigenaresse. Armando was ook de collega van Monique bij het begeleiden van de endurance groepen en ruiters zonder wedstrijd ambities.

Inmiddels is Armando met pensioen en doen we samen andere leuke dingen. zoals wandelen, naast de fiets mee en om soepel te blijven werken we ook aan de lange lijnen. Alles zoveel als Armando aankan.

 

 

 

 

 

 

 

In ons eigendom :                         GE. Fariq.  ox                         te Koop.

     V: GE. Dhaquan     VM: G. Silkustat

 

Fariq is bij ons opgeleid en heeft al veel gezien.  Een paard om trots op te zijn.

Samen met Fariq geven wij de trainingen op verschillende niveaus.  

Fariq heeft een Cei*  100 km heel goed afgerond met een derde plaats. We kwamen samen met nr 2 binnen. Daarbij is heeft hij ook nog de Best Condition prijs mogen ontvangen.

Wij hebben besloten om hem te verkopen, omdat Monique niet meer internationaal of aan gelijkwaardig niveau kan gaan starten. Fariq is nog helemaal niet klaar om minder te gaan doen, vandaar dat wij rustig aan naar een nieuwe ambitieuze ruiter op zoek zijn die hem alle aandacht en sportive uitdagingen kan geven die hij verdient.

Wij gaan zeker door met het geven van trainingen en het begeleiden van ruiters.  Alleen zal daar een iets rustiger collega voor Monique voor komen.

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u interesse in Fariq, neem gerust contact met ons op.  telf. 0622152629