Coaching: Instructiegroep endurance

instructiegroepOok in 2019 gaan we door met de coaching van endurance combinaties. We hebben 2 verschillende trainingsprogramma’s ontwikkeld waaruit je kunt kiezen.                  Met de ervaringen van afgelopen jaren hebben we ons trainingsprogramma uitgebreid om meer in te kunnen spelen op de behoefte van de ruiters en hun team.

Het aantal ruiters dat uitgedaagd wil worden om echt hun grenzen te verleggen en alle informatie tot zich nemen en ook ons overstelpt met vragen is sterk groeiende. Herken jij jezelf hierin, dan is mogelijk programma A een goede keus.

Daarnaast is er ook veel belangstelling van groep ruiters die iets minder fanatiek is en of minder tijd heeft voor de endurancesport en toch heel veel willen leren en graag begeleiding hierbij hebben.

 

 

Programma

Ben jij dit? Dan is programma B een goede keus.

  1. De Trainingsgroep: Fanatiek met tijd en mogelijkheden om zeer gericht te werk te gaan.
  2. De Instructiegroep: Ruiters die zich ook willen verbeteren, maar die graag een iets minder intensief programma volgen.

Lees verderop, voor een uitgebreide beschrijving van de beide trainingsprogramma’s.

Hierbij hebben wij ook de nadruk gelegd op afgesproken trainingen in het eerste gedeelte van het jaar om nog beter voorbereid te zijn in het wedstrijd seizoen.

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je meer informatie wil en of het een en ander wil bespreken

 

Instructiegroep is een begeleidingsprogramma voor ruiters, met advies en ondersteuning op maat.

 

We starten in februari met een introductiedag met paard.
Verder is er keuze, om uit de 5 geplande trainingen in het voorjaar, er 3 te volgen. Hierdoor bent je veel flexibeler in uw mogelijkheden.
Bij iedere training zal er ook thema behandeld worden, dit zal ook vermeld staan bij de geplande datums. Reken dus op volle dagen met een training.

 

Stel dat je ook nog graag andere takken van de sport beoefend met je paard, dan kunnen we ook overleggen hoe je die activiteiten het best kan plannen. Door onze ervaringen als eventing, dressuur, spring en natuurlijk enduranceruiter samen met de opleiding kunnen wij op vele vlak helpen.

instructiegroep

 

Onderwerpen

  • Via de gesloten facebookgroep zijn er ook vragen te stellen en kunnen we zo de informatie uitwisselen. We leren ook van elkaars vragen.
  • Theorie en zo mogelijk ook in de praktijk o.a.
  • Groomen, een groom is hierbij van harte welkom
  • Trainingsprogramma opstellen.
  • Wedstrijdplanning,
  • Management,
  • Blessurepreventie
  • Na aanleiding van jullie vragen en wensen zal er steeds meer behandeld worden.

Heb je zin om mee te doen?  Heb je vragen of twijfel je of je geschikt bent?  Neem dan contact met ons op en wij staan je graag te woord.

 

 

Vergoeding:

(huur locaties voor beschreven activiteiten zijn niet inbegrepen)   € 225,-

Heb je eerder deelgenomen aan onze coaching.                           € 200,-

 

Met een mooie aanbieding van Goedhard endurance. 10% korting op een nieuw hoofdstel