Agenda trainingen.

 

agenda

 

 

Op deze pagina staan de trainingen voor de endurance en buiten rijden, die wij organiseren. Het hele jaar door zal het worden aangevuld.

*De Endurance Trainingsgroep zijn ruiters die bij ons een intensief coaching programma volgen. Bij deze trainingen is het niet mogelijk om in te voegen. Combinatie Theorie en praktijk

*De Endurance Instructiegroep zijn ruiters die bij ons het coaching programma volgen voor het eerst half jaar. Bij deze trainingen is er geen mogelijkheid om in te voegen. Combinatie van theorie en praktijk

*Na iedere training is er een gezellig  samenzijn met versnaperingen, koffie, thee, fris en spreken we nog het een en ander door. 

*Er is ook een mogelijkheid om met 1 of 2 personen buiten in het terrein les te krijgen. Interesse ? Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden.   

*Heb je vragen of wil je samen met ons iets organiseren? Laat het ons weten.

      meerdaagse endurance trainingen

 

Datums:

2021.

28-08  1 daagse training. Training in het terrein en de heuvelachtige omgeving van Haarle

22-08  1 daagse training. Training in het terrein en de heuvelachtige omgeving van Haarle

30-07/ 01-08   Meerdaagse training in de Eifel. 3 dagen  gen ieten van je paard en de mooie natuur.

                       Daarbij nog leren , oefenen , ontspannen en aan de conditie werken

 

24-07  Workshop wedstrijd en vetgate training. Hierin kunnen we laten zien wat een wedstrijd inhoud en welke verzorging erbij past.

           Er wordt ook volop geoefend, door het rijden van routes op GPS, de grooms mogen ook aan het werk.

          Ook zeer geschikt voor de al geoefende wedstrijd ruiter die zich verder wil ontwikkelen. Wij kijken en denke mee aan verbeterpunten .

          

De trainingsgroep gaat nu verder als TEAM DE BOER

Het eerste halfjaar heeft in het teken gestaan van trainingen voor de Trainingsgroep en Instructiegroep. met 1 daagse en meerdaagse trainingen.

 

2020. 

November

Meer activiteiten deze winter volgen nog en je mag er ook altijd naar vragen. 

22-11 Bijeenkomst Trainingsgroep

21-11  Training in het terrein. Voor de enduranceruiter, wedstrijdgericht en voor degene die graag buitenrijden zonder wedstrijd doel. Vanuit Ommen.

07-11  Training in het terrein voor de wel en niet wedstrijdruiter. Locatie Haarle. Dit is een vlotte training  van plm 30 km. 

Oktober

10/11 -10 deelname aan Veluwe Marathon. Monique met Fariq klasse 3 . 95 km.

04-10  Endurancetraining en training buitenrijden in 2 fases (met pauze) vanuit Haarle

September

  25-27  Eifeltraining, in Duitsland Blankenheim  Waldorf.  3 dagen endurance 2.0

    12     Trainen met de trainingsgroep. In het terrein als voorbereiding op de CEI wedstrijd

    05     Deelnemen aan de endurancewedstrijd in Diever. Dochter Caro met Fariq 83 km.

Augustus

     30     Galoptraining op de baan in Renswoude met de Trainingsgroep

     29     V.I.P training.  Endurance training met 2 combinaties

    23     Training instructiegroep in het  terrein met aandacht voor de wedstriijd

14-16     Eifeltraining.    Blankenheim Waldorf      3 dagen  volop trainen.

07-09     Eifeltraining.   Blankenheim Lindweiler.  3 dagen volop trainen.

     02      Priveles endurance training. gericht op het rijden in het terrein. 

     01     Trainingsgroep.  Groepstraining in het terrein

Juli

24-26 juli  Eifeltraining  Blankenheim Duitsland. 3 dagen volop trainen. Praktijk en theorie 2.0 

10-12 juli Eifeltraining   Blankenheim. Duitsland.  3 dagen volop trainen Praktijk en theorie 2.0 . Vol , maar je mag altijd nog opgeven voor de reservelijst

     04 juli 1 daagse training vanuit Haarle. Geschikt voor alle combinaties die graag buitenrijden We zoeken hier de bredere  en de kronkelpaden op in dit heuvel landschap. het zal een training zijn                     met een mooie  afwisseling   in tempo, duur en techniek. 

 

Juni

       27    1 daagse training met instructie over de Lemerlerberg, Giethmen gemeente Ommen. Geschikt voor alle combinaties die graag buitenrijden.  Prachtige rit en technisch terrein Het tempo zal rustig zijn, Voor ruiters en paarden een uitdaging om handig te worden in klimmen en dalen over deze niet gepolijste paden. plm 18 km 

      13     Instrcutiegroep conditie meeting, vetgate en finish training voor een gedeelte van de groep       Splitsing i.v.m. Covid 19

      06     Instructiegroep. conditie meeting, vetgate en finish training voor een gedeelte van de groep       Splitsing i.v.m. Covid 19

Mei

     30    Trainingsgroep  conditie meeting, vetgate en finish training 

April

17-19 april. Eifeltraining. Blankenheim Waldorf.  3 dagen een vlotte training (vol)             afgelast i.v.m. Covid 19

Maart

20-22 maart   Eifeltraining. Blankenheim, Waldorf.  3 dagen Zware training. (vol)               afgelast i.v.m. Covid 19

14-03 Training vanuit Haarle. 30 km                                                                                      afgelast i.v.m. Covid 19

01-03 Training vanuit Haarle. boven de  30 km in een vlot tempo

februari

23-02   Trainingsgroep bijeenkomst. Gymnastiseren in de rijbaan en een terreintraining

16-02  Groepstraining vanuit Haarle. 20 tot 24 km waarin aandacht voor een de juiste draf en als het mogelijk is ook galop. Hopelijk is het weer zo goed  en is de bodem vertrouwt, zodat we de        paarden in de juiste flow kunnen laten gaan.

09-02  Instructiegroep.  Kennismaken Gymnastiseren in de rijbaan en theorie.

02-02 Training vanuit Haarle. 2,5 uur over de Holterberg in een rustig tempo, met veel aandacht voor ruiter en paard 

januari:

25-01 Training vanuit de Lemelerberg. Technische rit, ook mede door de afwisselende ondergrond en klimmen en dalen, in een rustig tempo.  2,5 uur. Aanwezig om 10 uur.

19-01 Bijeenkomst Trainingsgroep in Westerhaar. Kennismaken en theorie.

11-01 Training vanuit Haarle. 2,5 uur over de Holterberg in een rustig tempo, met veel aandacht voor ruiter en paard (Vol)

05-01 Nieuwjaarstraining over de Lemelerberg.  Ieder jaar eindigen en beginnen we met rustige ritten om de paarden goed voor te bereiden op het seizoen. Of je nu wedstrijden rijdt of recreatief het blijft goed om je paarden ook wat rust te gunnen.  Technische rit in een rustig tempo.  2,5 uur. Aanwezig om 10 uur. (vol)

2019:

December.

22-12 Training endurance en buitenrijden  vanuit Haarle. plm 20 km in een rustig tempo. Met instructie, we besteden aandacht aan de juiste hulpen, tempo bepaling, inhalen en ingehaald worden, het rijden over verschillende bodems, klimmen en dalen etc.

November:

30-11 Training endurance en buitenrijden  vanuit Haarle. plm 20 km in een rustig tempo. Met instructie, we besteden aandacht aan de juiste hulpen, tempo bepaling, inhalen en ingehaald worden, het rijden over verschillende bodems, klimmen en dalen etc.

23-11 Groepstraining over de Lemelerberg. Rustig tempo en werken aan de techniek over de  afwisselende bodem. Ook geschikt voor onervaren combinaties, herstellende paarden, jonge paarden

17-11 Groepstraining over de Lemelerberg. Ook geschikt voor onervaren combinaties, herstellende paarden, jonge paarden Rustig tempo en werken aan de techniek over de  afwisselende bodem.

09/10-11 Jureren in Duitsland.  bij Eifelreitcentrum. 

Oktober.

27-10  Bijeenkomst met de trainingsgroep.  Dressuur, theorie en meer.

19-10 Training endurance en buitenrijden  vanuit Haarle. plm 20 km in een rustig tempo. Met instructie, we besteden aandacht aan de juiste hulpen, tempo bepaling, inhalen en ingehaald worden, het rijden over verschillende bodems, klimmen en dalen etc. Naderhand nog een fijne bijeenkomst met nabespreking. 

September

20/22-09 Meerdaagse Training in de Eifel. 

01-09 Training buitenrijden voor de wel en niet wedstrijdruiter. plm 20 km in een rustig tempo. Ook geschikt voor jongen en oudere paarden, onervaren combinaties  etc. we oefenen ook het inhalen, bij elkaar weg rijden en kijken natuurlijk ook waar  de groep behoefte aan heeft. 

Augustus

31-08 Endurancetraining vanuit Haarle in een vlot tempo en plm 30 km

28-08 Galoptraining op de baan in Renswoude

24-08 Training vanuit Haarle van plm 30 km . Vlotte training met technische stukken , zeker voor Nederland. Of je je in het buitenland begeeft.

17-08  Training vanuit Haarle. Lekker vlotte training van 20 km of meer . 

02/04-08 Meerdaagse training in de Eifel. Stuur ons een berichtje voor meer informatie. Meerdere mogelijkheden voor  niveau’s 

Juli

27-07 Trainingsrit vanuit Haarle . Net als bij alle andere trainingen is deze training met instructie. In een rustig tempo voor de beginnende endruranceruiter en of de butenrijder rijder zonder wedstrijd ambities. 

25-07  Galoptraining op de baan in Renswoude  Nieuw

20-07 Trainingsrit vanuit Haarle en weer een nieuwe route. 20 km in een rustig tempo. Ook zeer geschikt om kennis te maken met de endurancesport. Jonge of oudere paarden. Combinaties die geen wedstrijden rijden, maar met nog meer plezier buiten willen leren rijden.  Ook de verzorging voor en na de rit komt hier ter sprake.

6-07 en 7-07  Meerdaagse training vanuit Holten. vanuit het wedstrijdterrein van “de Holterberg”  een mooie training om kennis te maken met het terrein. Meer informatie stuur ik graag toe, neem daarvoor contact met ons op.  

Juni

21/23-06 Meerdaagse training in de Eifel (Vol)

08-06  Trainingsrit vanuit Haarle in tempo met lange periodes galop
          plm 30 km

01-06  Trainingsrit in een rustig tempo vanuit Haarle.
           plm 24 km

          

Mei

24/26-05 Meerdaagse training 2.0 in de Eifel. nog enkele plaatsen vrij

 

19-05 Endurance Instructiegroep Terreintraining met vetgate etc.

 

05-05 Galoptraining op de baan in Renswoude VOL

 

04-05 Endurance Instructiegroep Terreintraining met grooms                                                                                                      training buitenrijden

April

28-04 Endurance Trainingsgroep. Wedstrijdtraining etc

 

24-04 Endurance Instructiegroep Terreintraining met grooms

 

17-04 Galoptraining op de baan in Renswoude

 

13-04 Training Ommen-Lemelerberg-Ommen  Nieuw  25 km met wisselende omstandigheden. 

 

05/07-04 Meerdaagse training 2.0 in de Eifel. Intensief. Vol

Maart

24-03  Endurance Instructiegroep Terreintraining

 

16-17-03 Endurance Trainingsgroep. Terreintraining, met grooms

 

02-03  Endurance Instructiegroep Terreintraining                                                                                                agenda

 

23-02 Endurance Trainingsgroep  Rijles in de rijbaan en in het terrein.

Februari

09-02 Endurance Instructiegroep Trainen in de rijbaan.